Vragen? Neem gerust contact op 085 130 53 10

Hoewel de meeste GPS-horloges voor kinderen zijn bedoeld, is LifeWatcher niet de enige partij die GPS-horloges levert voor ouderen. We geven u wel een paar tips mee:

Tip 1: Pas op voor onvoorspelbaar hoge Prepaid SIM-kaart kosten

Als u niet voor een SIM-kaart met een vast maandtarief kiest, past u dan op met uw GPS-tracking instellingen. Als de standaard instelling (1 maal per 10 minuten) ongeveer 3 EUR per maand aan data kost, bent u voor een hogere frequentie (1 maal per minuut) al snel EUR 30,- per maand kwijt. Uw Prepaid SIM-kaart is dan na enkele dagen leeg zonder dat u het in de gaten heeft. Bij sommige SIMkaarten lijkt het tarief laag te zijn, maar als er minimaal 100kb per GPS locatie wordt berekend (bijv bij Lebara SIM-kaarten) dan kunnen de kosten alsnog hard oplopen. Als u dan onverhoopt hulp nodig heeft kan het zijn dat u met uw GPS-horloge geen alarm meer kunt versturen.

Tip 2: Pas op voor 'gratis' SeTracker en Aibeile applicaties uit China

Deze 'gratis' Apps als SeTracker en Aibeile zijn natuurlijk niet echt gratis. Uiteindelijk moet u betalen van hinderlijke reclame op deze Apps af te komen en heeft u geen enkele garantie dat deze leveranciers uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Controleer altijd of uw leverancier van deze Chinese Apps aan de AVG wetgeving voldoet!

Tip 3: Pas op voor GPS-horloges met een onwerkbare 'knijper oplader'

Vooral voor ouderen is het bijna onmogelijk om deze knijperladers op de juiste manier met het horloge te koppelen:

 Oplader met knijper

Geen afbeelding ingesteld
LifeWatcher

Senior

€149*
SOS Button
LifeWatcher

SOS Button

€149*
Connect
LifeWatcher

Active

€169*

Inclusief Gratis prepaid Simkaart met €10 tegoed. Gratis verzending.

Exclusief €29,95 Eenmalige activatiekosten.

Volg ons op social media

Lifewatcher app wallpaper Lifewatcher locatie app Lifewatcher app satteliet Lifewatcher app instellingen Lifewatcher app horlge instellingen Lifewatcher app gps tracking Lifewatcher app opwaarderen Lifewatcher app betalen

Meest gestelde vragen

Een gebruiksvriendelijke app, volledig prepaid-simkaart en eenvoudige installatie.