• Werkt in heel Europa
  • 14 dagen gratis uitproberen
  • 24 maanden garantie
  • Al meer dan 120.000 tevreden klanten

Checklist om noodgevallen te voorkomen

Met 10 tips die u vandaag al kunt doen

‘Hoe voorkom ik dat ik struikel, val of de weg kwijt raak of niet meer thuis kom? En als het toch gebeurt, hoe zorg ik dan dat iemand mij kan helpen?’ Allemaal terechte vragen.

Om uw zorgen weg te nemen, volgt u de 10 tips in de checklist.

Met deze gratis checklist:

  • Voorkomt u dat u valt.
  • Leeft u weer met plezier in plaats van met angst.
  • Bent u niet alleen als er toch iets gebeurt.

met direct uitvoerbare tips

P.S.: In de checklist staat ook een kortingscode die u niet wilt missen.

5 redenen waarom u vandaag nog wilt checken of u er alles aan gedaan hebt om noodgevallen te voorkomen.

  1. Op de eerste hulp komt elke 5 minuten een 65-plusser binnen

    De meest voorkomende problemen zijn een hoofdwond, een gebroken pols en een gebroken heup. Helaas helen wonden en botten slechter naarmate we ouder worden. Dit laat weer eens zien hoe belangrijk het is om voorzichtig te zijn. Een veilig ingericht huis en aandacht voor u zich voelt zorgt ervoor dat u blijft genieten van uw leven. Veilig en zorgeloos.

  2. Ongeveer 87% van alle botbreuken komen door vallen

    Dus als u valt, is het vaak echt goed mis. Daarom is het belangrijk om actief te blijven en uw huis veilig te maken. Bijvoorbeeld door goede verlichting, slipvrije matten en de andere tips uit de checklist.

  3. Bijna de helft van alle ongelukken van 70-plussers gebeurt thuis.

    Het is niet verrassend dat zoveel valpartijen thuis gebeuren. Er zijn thuis veel spullen om over te struikelen en te vallen. Een grote angst van mensen is dat ze alleen zijn als ze vallen. En dat ze dan niet bij de telefoon kunnen om te bellen om hulp.

    Daarom is een alarmknop of alarmhorloge fijn: dan bel je iemand met 1 druk op de knop. Zorg er ook voor dat hulp naar binnen kan, bijvoorbeeld door uw sleutel in een sleutelkluisje te doen. (En nee, onder de mat leggen is niet veilig)
  4. Elk jaar heeft 1 op de 3 van de 65-plussers thuis een ongeluk

    Dit is vaker dan dat u misschien zou verwachten. Een goede reden om nu alvast thuis de gevaarlijke plekken in uw huis veilig te maken. Gebruik daarvoor de checklist. Doe het ook als u nu nog goed genoeg ter been bent. Voorkomen is beter dan genezen.

  5. De helft van de mensen die gevallen zijn, valt binnen een half jaar opnieuw

    Het risico om opnieuw te vallen is dus erg groot. De schrik zit er dan ook goed in na een eerste val. Kijk wat u thuis kunt verbeteren. Dan voorkomt u voortaan de meest voorkomende val situaties.

    Je wilt toch niet alleen zijn als het mis gaat. Bedenk dus iets waardoor u makkelijk alarm kunt slaan. Spreek bijvoorbeeld met uw buren en kinderen af dat u ze dan mag bellen.

 

Ja, ik ontvang graag de checklist met tips om noodgevallen te voorkomen

Er ging iets mis, probeer opnieuw
Jouw download wordt gestart, check je mail

De checklist ziet u direct in uw (spam)mailbox

‘Zij gebruiken een alarmhorloge of een alarmknop om hulp te bellen voor als ze toch vallen’

Hoe LifeWatcher werkt voor anderen

SIMON (60) - ZOON VAN PIET (82)

'Mijn vader verdwaald regelmatig, nu kan ik met LifeWatcher makkelijk zien waar hij is en hem op zijn alarmhorloge bellen.'

Vanuit de drager. HILDE (80)

'Ik durf nu weer naar buiten, omdat ik altijd op de alarmknop kan drukken als ik duizelig word of val. Dan roep ik mijn kinderen er even bij en kan ik daarna weer verder.'

MARLOES (58) - DOCHTER VAN TINI (82)

'Ik kan gerust weekendjes weg zonder constant het idee te hebben dat ik terug moet omdat mijn moeder hulp nodig heeft. LifeWatcher geeft op die manier rust en vrijheid.'